Cere o oferta
Rulouri aluminiu aplicate cu plasa banner

Rulouri aluminiu aplicate cu plasa

Specificatii tehnice

 • Caseta de aluminiu, dimenisiuni 165/180/205 mm grosime 0,85mm;
 • Capace laterale din aluminiu, dimenisiuni 165/180/205 mm;
 • Lamele din aluminiu cu spuma poliuteranica de 39 mm, grosime 5,9 mm;
 • Lamela finala din aluminiu; Ax metalic zincat ∅40/∅60 mm; Rulmenti otel;
 • Ghidaje (picioare) rulou ca canal simplu din aluminiu 53 mm x 40 mm;
 • Actionare standard cu snur sau panglica.
Rulouri aluminiu aplicate cu plasa tabel 1
Se pot confectiona 2 sau mai multe rulouri in aceeasi caseta. In acest caz pretul se calculeaza pentru fiecare rulou in parte.
Rulouri aluminiu aplicate cu plasa tabel 2

Optional se pot monta:

Zavor cu blocare automata - 15 euro/buc;

Incuietoare cu cheia - 35 euro/buc;

Profil inchidere rulou - 7 euro/ml;

Opritori ghidaj - 1,5 euro/perechea;

Actionare cu tabachera si manivela - 25 euro/buc;

Actionare cu arc - 35 euro/buc;

Actionare reductor cu manivela de 1500 mm - 59 euro/buc;

Actionare motor cu intrerupator - 62/69 euro/buc;

ATENTIE

- Rulouri cu suprafata de peste 3 mp (casutele din tabelul gri) se recomanda a fi actionate cu tabachera si manivela (pana la max 4 mp); rulourile cu suprafata de peste 4 mp cu ax ∅40 mm(vezi optionale) se recomanda a fi actionate cu reductor cu manivela de 1,5 ml sau motor;

- Daca dimensiunile ruloului nu coincid cu cele din tabel, la calcularea pretului se iau in considerare dimensiunile imediat urmatoare;

- Montarea unui rulou presupune perforarea tamplariei cu suruburi in aproximativ 10 locuri (4-6 fixari pe exterior, 4 fixari pe interior) si mai necesita perforare de ∅ 12 mm in tamplarie pentru trecerea snurului de actionare (sau pentru cablul motorului).

 • Preturile sunt exprimate in euro, calculate in lei la cursul BNR, din ziua facturarii si includ TVA.
 • Preturile sunt valabile pentru Caseta, Capace laterale, Ghidaje si Lamele alb, maro (RAL 8019) sau maro deschis(RAL 8014).
 • Pentru lamela de 39 mm in culori crem, gri-anticipat, argintiu, stejar, auriu, nuc, mahon sau wenge pretul creste cu 5%.
 • Pentru rulou complet in culori crem sau argintiu(caseta, lamele, capace, ghidaje) pretul creste cu 10%.
 • Pentru rulou complet antracit, stejar, auriu, nuc, wenge sau mahon (capace laterale asoratate) pretul creste cu 30%.
 • Pentru capace laterale rulou in culori imitatie lemn: stejar, auriu, nuc, wenge sau mahon pretul creste cu 15 euro/rulou.
 • Pentru rulou cu lamela 45 mm pretul creste cu 10% fata de pretul ruloului cu lamela de 39 mm.

Detalii tehnice rulouri aplicate

1. Caseta din aluminiu, spate, dimensiuni 137mm /165 mm /180 mm /210 mm; 2. Caseta din aluminiutesit la 45°, capac, dimensiunil 137 mm/ 165 mm/ 180 mm/ 210 mm; 3. Capace laterale caseta din aluminiu, dimensiuni137 mm /165 mm /180 mm /210 mm; 4. Ax metalic zincat ∅ 40 sau ∅ 60 (in functie de dimensiunile ruloului); 5. Sfoara/ Banda; 6. Capat ax pvc; 7. Rulmenti; 8. Fulie; 9. Ghidaje AL lamela(palnii lamela); 10. Cleme de prindere lamela; 11. Lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, dimensiuni 39 mm sau 45 mm (in functie de dimensiunile ruloului); 12. Lamela finala din aluminiu cu garnitura; 13. Opritori ascunsi; 15. Ghidaje rulou din aluminiu cu perii pentru etansare, dimensiuni 22 mm x 53 mm sau 40 mm x 53 mm (ghidaj rulou cu plasa incorporata).

Rulouri aluminiu aplicate cu plasa detalii tehnice

Rulourile aplicate se pot monta:

1. Intre glafuri, cu fixare pe tamplaria ferestrei sau in glaf. In acest caz se mosoara dimensiunile pe latime si inaltime intre grafuri, in mai multe puncte si din cota cea mai mica se scad 5-10 mm. Actionarea Ruloului stranga/dreapta se va pozitiona intotdeauna in partea opusa balamalelor geamului cel mai des folosit.

Montaj rulou exterior

2. Pe zidul cladirii. In acest caz se masoara dimensiunile grafului exterior pe latime si inaltime, la care se adauga pe latime dimenisiunea ghidajelor, iar pe inaltime dimenisiunea casetei care variaza in functie de inatltime si tipul ruloului cu plasa sau plasa. Atentie, luati in calcul grosimea izolatiei termice, daca exista!

Aluminiul, gratie proprietatilor sale anticorozive si vopsirii in camp electrostatic, permite o curatare si intretinere usoara precum si o utilizare indelungata. Culorile in care se pot confectiona rulourile (caseta, lamelele, ghidajele) pentru a se potrivi cu tamplaria PVC sunt variate, dar cele mai uzuale sunt: alb, maro deschis (RAL 8014), maro Inchis (RAL 8019), imitatie stejar auriu, imitatie nuc, imitatie mahon, imitatie wenghe, la care se adauga culorile speciale: crem, bordeaux, verde, galben, argintiu, gri, gri-antracit.

Montaj rulou pe zidul cladirii